Fietsherstel en onderhoud op het werk!

Bent u een bedrijf dat waarde hecht aan het welzijn en de mobiliteit van uw werknemers? Wij begrijpen dat een goed functionerende en veilige fiets essentieel is voor een vlotte en gezonde werkervaring. Bij VeloSup staan wij klaar om uw bedrijf te ondersteunen door hoogwaardig fietsenonderhoud en herstel direct op locatie aan te bieden.

Contact


Preventief en/of periodiek onderhoud van de fietsvloot


Nazicht en herstellingen eigen fietsen werknemers


Kleine interventies op afspraak


Waarom VeloSup op uw bedrijf?


Gemak voor uw werknemers

Door de service op locatie aan te bieden, besparen uw werknemers kostbare tijd. Geen gedoe met het naar een fietsenmaker brengen en wachten op reparaties; wij komen naar hen toe.

Efficiëntie voor uw bedrijf

Als ervaren fietsenmaker ben ik uitgerust met de nodige gereedschappen en onderdelen om snel en efficiënt reparaties uit te voeren. Dit minimaliseert de verstoring van de werkuren van uw personeel.

Preventief onderhoud

Wij begrijpen dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom bied ik ook periodiek onderhoud aan om problemen te identificeren en te verhelpen voordat ze ernstig worden.

Duurzaamheid en milieubewustzijn

Door fietsen op locatie te onderhouden, verminderen we de noodzaak voor woon-werkverkeer naar een werkplaats. Dit draagt bij aan een verminderde ecologische voetafdruk en bevordert duurzaamheid.