FAQ - Veel gestelde vragen

We raden aan om minimum 1 keer per jaar een groot onderhoud te laten uitvoeren. Dit is
slechts een richtlijn. Het hangt ervan af hoeveel en in wat voor omstandigheden je rijdt.
Zwaar gebruik, regen, modder en stof zorgen er bijvoorbeeld voor dat je fiets sneller een onderhoud nodig heeft. Het is belangrijk klachten of problemen op tijd te melden zodat verdere problemen vroegtijdig verholpen kunnen worden.

Wij doen algemeen onderhoud en reparaties van kinderfietsen, elektrische fietsen (bij problemen met elektrische aandrijving zijn wij beperkt bij sommige merken), stadsfietsen, plooifietsen, mountainbikes, racefietsen… van alle merken. Indien je twijfelt, aarzel niet om ons te contacteren.

Aangezien we vooral service gericht zijn kunnen wij geen voorraad bijhouden, Als je graag goed geholpen wilt worden tijdens de aankoop van een fiets mag je ons altijd contacteren dan kijk ik met jullie welke dealer er voor jullie geschikt is. 

Hoe ver komen jullie op verplaatsing?

Wij komen langs in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Voor meer details, zie de
pagina regio. Als jouw woonplaats hier net buiten valt of je bent niet zeker, neem gerust contact op, dan bekijken we wat mogelijk is.

Betalen kan cash of via Payconiq

Gemiddeld kunnen wij ons vrijmaken binnen de 48 uur. Onze werkuren zijn maandag, woensdag e vrijdag van 13h30 tot 19h en op dinsdag en donderdag van 18h tot 21h. Ook op zaterdag ben ik beschikbaar van 8h tot 19h Indien er onderdelen besteld moeten worden, kan het iets langer duren vooraleer jouw fiets hersteld is.

Wat is de prijs om mijn fiets te herstellen?​

Voor meer info over onze prijzen, kan je terecht op de pagina tarieven. De prijs bestaat uit 3 onderdelen: de verplaatsingskost (€ 16 euro), prijs van de werkzaamheden gerekend aan 60 euro per uur met een forfait van 30min en prijs van eventuele onderdelen. Er kan vooraf een richtprijs gegeven worden, maar deze kan nog wijzigen indien blijkt dat er meerdere zaken vervangen moeten worden.