Mobiele Fietsenmaker Kuurne

De mobiele fietsenmaker

in Kuurne!

Wij zijn actief in de regio Kuurne!

Verplaatsingskosten: Binnen Zuid-West-Vlaanderen slechts € 16. Buiten deze regio rekenen we een extra kost van € 1,5 per km.

Ben je niet helemaal zeker of jouw woonplaats binnen deze regio valt? Contacteer ons gerust, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Meer info over onze tarieven

Zorgeloos fietsen in Kuurne met VeloSup

Fietsen is een van de meest aangename en gezonde manieren om te reizen. Bij VeloSup, de mobiele fietsenmaker actief in Kuurne, zorgen we ervoor dat jouw fiets altijd in topconditie is.

Onze mobiele service biedt gemak en snelheid, zodat je fiets niet lang stil hoeft te staan. Of het nu gaat om een lekke band, een remprobleem of een algemene onderhoudsbeurt, wij komen naar jou toe en lossen het ter plaatse op. Dit bespaart je tijd en moeite, en zorgt ervoor dat je snel weer de weg op kunt.

VeloSup biedt betrouwbare en professionele fietsreparaties en onderhoud aan huis of op je werk, zodat je zorgeloos kunt blijven fietsen. Met onze ervaren monteurs en uitgebreide kennis, garanderen we dat je fiets altijd in optimale staat verkeert.

Kies voor VeloSup en geniet van het gemak van een mobiele fietsenmaker in Kuurne. Plan vandaag nog je afspraak en ervaar het verschil!

Contacteer ons